Over ons

Over Acom CNV

Acom CNV is ruim 7 jaar actief. Wij zijn gestart vanuit de gedachte dat iedere ondernemer, of het nu een particulier of bedrijf betreft, een goed functionerend ICT systeem behoort te hebben. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor al uw ICT gerelateerde zaken. Wij lossen uw ICT problemen doelgericht en snel op, zodat u straks weer naar wens met uw computer kunt werken. Daarnaast zijn wij actief in de zoekmachine marketing. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf sneller gevonden wordt door Google door middel van goede advertenties (AdWords), sterke SEO teksten, een uitstekend webdesign en goed beheer van uw social media. Zo weet u zeker dat uw website sterk staat!

Onze professionals

Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Elke medewerker heeft zijn/haar eigen specialiteit. Wilt u de beste SEO teksten voor uw website? Dan zetten wij een van onze uitmuntende tekstschrijvers in. Wij kiezen altijd de beste professional voor uw taak. Zo weten wij zeker dat wij aan uw wensen voldoen en u die kwaliteit kunnen garanderen die u zoekt.

Niet goed? Wij komen graag terug

Mocht het toch zo zijn dat u niet tevreden bent met een door ons geleverde dienst of nog problemen ondervinden, dan komen wij graag nogmaals bij u langs. Wij gaan niet weg voor u geheel tevreden bent!