Blogs

doorAdmin

Calpe Spanje voor heerlijk werk!

Jij hebt net je opleiding ICT afgerond en je bent op zoek naar werk. Nu is het zo dat sinds 2020 thuis werken erg normaal is en je kunt tegenwoordig overal gaan werken vanuit huis. Veel mensen kiezen er dan ook voor om thuis te gaan werken, maar dan vanuit een ander land. Dat is voor mensen in de ICT dan ook niet zo lastig, want vaak heb je alleen een computer of een laptop nodig. Als jij dan ook nog eens de zon wilt gaan opzoeken dan is Calpe Spanje precies wat je zoekt. Vanuit hier kun jij perfect werken voor je baas in Nederland. Maak daar dan ook zeker gebruik van.

Heerlijk in een appartement!

Het fijne van Spanje is dat er genoeg plekken zijn waar jij kan wonen, maar er is manier van wonen waar jij dan wel rekening mee moet gaan houden. Het is namelijk zo dat jij vooral in een appartement gaat wonen in Spanje, maar dat is over het algemeen helemaal niet zo erg. In Calpe spanje zijn dan ook genoeg appartementen waar je kan wonen en eventueel naar op vakantie kan gaan als jij even naar het buitenland wilt. Vanuit deze appartementen kun je dan ook prima werken als je baas het goed vind.

Calpe Spanje

Ontspannen na een lange dag

In Spanje houden ze altijd in de middag een korte pauze. Hoewel dat steeds minder gebeurt is het nog erg populair en daar moet je dan ook wel rekening mee gaan houden. Meestal is dat van twee tot vijf. In Nederland kennen wij dit niet en je moet dan ook eigenlijk gewoon door werken, maar dat kan ook in je voordeel zijn. Na vijf uur is het dan ook weer rustig op de stranden en dan kun jij nog even lekker gaan ontspannen in Calpe Spanje.

doorMieke

TikTok marketing, dé manier om jongeren te bereiken

Jongeren zijn een doelgroep die lastig te bereiken zijn voor bedrijven, altijd al geweest. Dat ze vaak geen televisie kijken, nauwelijks lezen en een zeer korte aandachtsspanne hebben, helpt ook al niet mee. Contact leggen via de traditionele marketingkanalen is dus zo goed als onmogelijk. Om ze toch te bereiken, zult u zich moeten verdiepen in hun belevingswereld. En die speelt zich tegenwoordig voornamelijk online af, zoals op TikTok. Met TikTok marketing bereikt u jongeren via hun eigen kanaal.

Wat is TikTok?

TikTok is een Chinese social media app, die sinds 2017 in Nederland te downloaden is. Het begon als platform voor gekke dansjes en playbackvideo’s, en werd al snel populair. Inmiddels heeft het platform in Nederland ruim 3 miljoen gebruikers en is ook het videoaanbod een stuk diverser geworden. Zo vindt u er tegenwoordig ook korte tutorials, recepten, sketches en natuurlijk de TikTok-challenges!

Ideaal kanaal om jongeren te bereiken

TikTok video’s duren vaak 15, 30 of 60 seconden. Er is dus een slechts een zeer korte aandachtsspanne nodig en maar weinig tijd om een video te bekijken. Ideaal voor de jongeren die ze in de pauze, in het OV of tijdens het “chillen” bekijken. Verder draait het bij TikTok om de content: de korte video’s worden daarom vaak ook van begin tot eind bekeken. Dit maakt ze ideaal voor marketingdoeleinden.

TikTok is perfect voor marketing

TikTok marketing kan een zeer effectieve manier zijn om uw bedrijf bij jongeren te introduceren of een product, dienst of boodschap te promoten. Daar zijn drie redenen voor:

  1. Grote concentratie jongeren: TikTok heeft in Nederland ruim 3 miljoen gebruikers, en 60% van hen is tussen de 16 en 24 jaar oud. Juist de leeftijd die zo lastig te bereiken is! Dit maakt TikTok marketing zeer interessant voor bedrijven die toegang zoeken tot deze doelgroep.
  2. Relatief goedkoop: TikTok is een relatief jong medium, waardoor de advertentiekosten nog een stuk lager liggen dan op andere populaire social media, zoals Facebook en Instagram.
  3. Lage productiewaarde: de productiewaarde van TikTok video’s is laag en vaak behoorlijk amateuristisch. Hierdoor kan iedereen met een leuk idee een TikTok video maken. Of een video populair wordt is afhankelijk van het aantal likes en shares dat een video krijgt. Een video die aansluit bij de stijl van het medium heeft de meest kans op succes.

TikTok marketing: zelf doen of uitbesteden?

Een TikTok video kunt u eenvoudig zelf maken. Wel is het aan te raden om u vooraf goed in TikTok marketing te verdiepen of om hier een online marketing bureau of social media specialist voor in de arm te nemen. Het is per slot van rekening de bedoeling om jongeren te bereiken. U wilt voorkomen dat uw video wordt ontvangen met: ‘Ojee, weer een bedrijf dat hip probeert te doen’ en uw bedrijfsimago schade toebrengt.

Meer weten over social media? Neem gerust contact op.

doorAdmin

Wat betekent de afkorting SEO?

Veel mensen vragen zich af wat de afkorting SEO nou precies inhoudt en of het ook belangrijk is voor hun website of webwinkel. De afkorting SEO betekent ‘Search engine optimization’ en als we dat naar het Nederlands vertalen, dan praten we over zoekmachine optimalisatie. SEO is voor iedere website en webwinkel belangrijk. Dagelijks worden er in Nederland al tientallen miljoenen zoekopdrachten uitgevoerd in verschillende zoekmachines. Dit wordt gedaan om bepaalde diensten, producten of informatie te kunnen vinden. Er is dus altijd een kans aanwezig dat als je SEO toepast dat je website ook getoond word in de zoekresultaten. 

Ga in gesprek met een marketingbureau

Voor bijna iedere website en webwinkel is het interessant om te investeren in SEO. Je kunt de SEO in principe zelf doen, maar dit is niet de beste keuze die je kan maken. Het komt vaak genoeg voor dat eigenaren van websites zelf de SEO doen en daardoor fouten maken waardoor de reputatie van de website keldert. Dit is lastig te herstellen, waardoor je alsnog de hulp van een marketingbureau nodig hebt. Maar dan ben je uiteindelijk natuurlijk een stuk duurder uit. Sleutel daarom nooit zelf aan de SEO van je website en ga altijd in gesprek met een marketingbureau. Zij weten alles over SEO en hoe je het correct toepast. Daarnaast kunnen ze je natuurlijk ook meteen helpen met adverteren op social media en in Google.

afkorting seo

Wat kost het toepassen van SEO

Investeren in de marketing van je website, waaronder ook de SEO, is nooit goedkoop geweest. Dat is zeker niet vreemd want je moet namelijk concurreren met talloze andere websites die ook investeren in de marketing. Wat je precies kwijt bent, verschilt altijd per branche en de concurrentie. Als je een prijsindicatie wilt hebben en wilt laten onderzoeken wat de mogelijkheden in jouw brance zijn, dan kun je het beste contact opnemen met een marketingbureau bij jou in de omgeving. Een marketingbureau kan je zeer eenvoudig vinden door gebruik te maken van een zoekmachine.

doorAdmin

De beste Shea Moisture cg producten

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw merk van haar producten om je krullen mee te verzorgen kan het nog best lastig zijn om een merk te vinden dat jouw goed kan helpen. Zo zijn er natuurlijk veel verschillende merken die haar producten leveren, maar niet alle merken maken ook haarproducten voor mensen met krullend haar. Dat is wel belangrijk wanneer je krullen hebt omdat je niet wilt dat je je haar juist beschadigd wanneer je een verkeerde shampoo gebruikt. Daarom kun je voor goede haarproducten goed terecht bij een bedrijf als Shea Moisture cg, zij produceren namelijk de beste haarproducten. Zo is dit echt een merk dat bekend staat om zijn producten voor krullend haar. Hier zijn zij dan ook zeer gespecialiseerd in en zo leveren zij de handigste producten om je krullen mee te verzorgen. Dat is natuurlijk ideaal voor wanneer je op zoek bent naar een goed merk om producten voor jouw krullen bij te kopen. In de productie van de haarproducten gebruikt dit merk de Shea Butter, dat is een zelf geproduceerde butter om het haar goed mee te verzorgen. Hier staan zij dan ook bekend om en dit werkt zeer goed om het haar te verzorgen. 

shea moisture cg

Een final wash toepassen

Wanneer je deze producten van Shea wilt gebruiken voor je haar, is het belangrijk dat je je haar goed gereinigd voordat je hiermee begint. Om dit optimaal te reinigen kun je de final wash gebruiken, dat is een shampoo die werkt als een agressieve reiniger. Deze zorgt er namelijk voor dat het laagje vet of opgebouwde viezigheid van het haar gehaald wordt waardoor de Shea shampoo het haar beter kan bereiken. Handig dus voor wanneer je optimaal resultaat wilt. 

doorAdmin

Interim online marketeer, wat houdt dat in?

Je ziet dat tegenwoordig internet heel erg belangrijk is. Dat dan ook op alle gebieden die je maar kan bedenken, aangezien je letterlijk alles over elk onderwerp kan opzoeken. Zo is het bijvoorbeeld het geval dat vooral business erg veel steunt op zoekmachines als Google. Dus ook daarop moet je proberen je concurrentie voorbij te gaan. Een interim online marketeer kan je daarbij helpen, aangezien die daar veel ervaring mee heeft en natuurlijk ook daarin is gespecialiseerd. Je kan dus als klant daar gewoon terecht en het vertrouwen hebben dat ze alles voor je doen om de beste te zijn op dat gebied.

interim online marketeer

Seo

Dit is iets wat zeker bij een interim online marketeer hoort, de specialiteit van seo. Net zoals sitecore cms hoort het bij het volledig pakket van het kunnen en doen op de markt van de connectie en verkoop op internet. Stel dat je bijvoorbeeld in de markt van sportartikelen zit. Er zijn heel veel concurrenten die daar dus ook op doelen, het feit dat ze bovenaan de zoekmachine willen zijn als iemand bijvoorbeeld ‘’sportbroek’’ opzoekt. Meestal werkt het namelijk zo dat je als consument een van de eerste 4 à 5 websites gaat uitkiezen om daar vervolgens je bestelling te plaatsen. Alleen als je naar de goedkoopste artikel zoekt, zou je nog wel wat kunnen scrollen.

Social media

Ook social media speelt een grote rol in online succes. Je kunt contact met je klanten onderhouden en makkelijk nieuwe klanten vinden. Dat besef is inmiddels overal wel doorgedrongen, maar de kennis is niet in iedere organisatie aanwezig. Een interim online marketeer kan dit voor je opzetten en de kennis van social media binnen je organisatie opfrissen. Zo ben je straks goed vertegenwoordigd op alle socials en boor je nieuwe klanten aan door te adverteren op TikTok, Facebook en in Google.

Daarom zo belangrijk

Het feit is dus als je er niet aan meedoet, dat je er gelijk door achter loopt op je concurrenten. Vrijwel iedereen maakt dan gebruik van interim online marketeer of de sitecore cms. Het hangt er natuurlijk vanaf welke richting je op wilt gaan. Maar met alleen face-to-face verkoop kom je niet zo heel ver. Het is natuurlijk allemaal niet verplicht, maar toch zeker wel aan te raden.

doorAdmin

Online Neosurf kopen

Zoals je weet gaat tegenwoordig alles via het online web. Wat erg vaak wordt gedaan zijn online aankopen. Steeds minder mensen kiezen ervoor om uit huis te gaan om bepaalde dingen te kopen. Je kunt namelijk de meest kleine dingen makkelijk online bestellen. Natuurlijk wordt het online web ook gebruikt voor grotere aankopen. Een ding is zeker, ook voor oplichters is het daarom interessant geworden om in te spelen op de online aankopen. Je ziet steeds vaker dat mensen worden opgelicht of gehackt. Hierbij raken ze hun persoonlijke informatie kwijt en komt dit in de handen van de hackers. Daarom is het belangrijk dat je online veilig kunt betalen. Dit kan je gemakkelijk doen door Neosurf kopen. Met Neosurf kan je gemakkelijk online betalen zonder persoonlijke gegevens in te vullen.

neosurf kopen

Ga voor online veiligheid

Ben je iemand die vaak zijn of haar aankopen online doet? Dan is het belangrijk dat je dit zo veilig mogelijk kunt doen. Het liefst wil je dit doen zonder teveel informatie van jezelf door te geven. Gelukkig is dit tegenwoordig ook mogelijk. Met Neosurf kan je gemakkelijk online betalingen doen zonder persoonsgegevens te hoeven invullen. Hiermee weet je zeker dat er geen gegevens achterblijven na de betaling. Wil jij Neosurf kopen om gemakkelijk en veilig online aankopen te doen? Kijk dan online voor meer informatie. 

Lebara aanschaffen

Ben je in het bezit van een telefoon? Dan wil je natuurlijk kunnen bellen, sms’en en internetten. Dit kan je doen door te gaan voor Lebara unlimited. Met de Lebara Unlimited kan je gemakkelijk bellen, sms’en en internetten in eigen land, maar ook in het buitenland. Ook kan je Lebara Unlimited makkelijk opwaarderen door te bellen naar 1244. Ben jij op zoek naar een goede prepaid abonnement? Dan kan Lebara zeker wat zijn voor jou!

doorMieke

Kies de juiste muziekcomputer voor uw horecazaak

De voordelen van een muziekcomputer in uw zaak

Bent u de eigenaar van een cafe of restaurant? Dan heeft u het waarschijnlijk al druk genoeg met het runnen van uw zaak om u ook nog zorgen te maken over de achtergrondmuziek. Wanneer u een eigen zaak heeft, weet u natuurlijk dat een goede muziekcomputer in de horeca niet mag ontbreken. De juiste nummers maken het verschil tussen een drukke kroeg waar mensen graag een dansje doen, en een ongezellige kroeg waar niemand komt. Ook kan de juiste achtergrondmuziek in een restaurant er voor zorgen dat mensen nog even langer blijven zitten voor een toetje of een lekker kopje koffie na het eten. Een goede muziekcomputer heeft zowel oude als nieuwere nummers in zijn systeem.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een muziekcomputer?

De muziekkeuze kan een horecazaak maken of breken, dat wist u natuurlijk al. Door te kiezen voor een muziekcomputer in uw horecazaak bent u altijd verzekerd van de juiste sfeer in uw restaurant of cafe. Maar waar dient u op te letten wanneer u een muziekcomputer gaat uitzoeken? En welke vragen moet u zichzelf stellen voor het uitzoeken van een muziekcomputer voor in de horeca? Wij zochten het uit!

Vraag 1: Heeft de muziekcomputer de nieuwste hits?

Wanneer uw gasten graag naar de hits van dit moment luisteren, dan is het uiteraard erg belangrijk dat u die muziek beschikbaar heeft. Door te kiezen voor een muziekcomputer die altijd de nieuwste hits in zijn assortiment heeft, hoeft u uw klanten nooit teleur te stellen.

Vraag 2: Kan ik de muziekcomputer van een afstand bedienen?

De modernste muziek computers hebben tegenwoordig de mogelijkheid om de muziek van een afstand te bedienen met uw smartphone. Dit is wel zo handig wanneer u het volume van de muziek wilt aanpassen vanuit de zaak of wanneer u een verzoeknummer van uw gasten direct wilt afspelen. Het op en neer lopen naar uw muziekcomputer is onhandig en kost veel tijd, die tijd kunt u beter besteden aan het runnen van uw restaurant of cafe.

Vraag 3: Heeft de muziekcomputer een storingsdienst?

Niets is zo storend als wanneer uw zaak onverwacht en ongewenst zonder muziek komt te zitten. De sfeer is dan ineens verdwenen en uw gasten zullen snel vertrekken. Kies voor een bedrijf dat een 24/7 storingsdienst aanbiedt waardoor u nooit lang zonder muziek komt te zitten en inkomsten misloopt!

Kies een muziekcomputer van hoge kwaliteit

Kortom: ga voor een muziekcomputer van hoge kwaliteit die u gemakkelijk kunt bedienen, die de nieuwste muziek in huis heeft en die u niet in de kou laat staan. Uw gasten zullen u dankbaar zijn! Zo heeft uw zaak altijd de juiste sfeer door een muziekcomputer voor in de horeca!

Nog een artikel lezen: jongeren bereiken met TikTok marketing.

doorMieke

Ritel.nl informatie en contactgegevens

Ritel.nl is een online webshop waar je voordelige telefoonabonnementen kunt afsluiten. Je hebt de keuze uit een abonnement met toestel of een sim only-abonnement. Ritel biedt abonnementen aan van alle bekende en betrouwbare Nederlandse telecomproviders, zoals T-Mobile, KPN, Vodafone en Ben.

De marktleider in Zuidwest-Nederland

Ritel heeft niet alleen een grote webshop, maar ook fysieke winkels. Met 22 filialen is deze telecomspecialist de marktleider in Zuidwest-Nederland. De telecomspecialist verkoopt online tal van producten op het gebied van telecom en accessoires. Dit doet Ritel zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Een bundel die bij je past

Bij Ritel kun je een abonnement afsluiten met een bundel die bij je past. Zo kun je kiezen voor een bundel met veel belminuten of een bundel met veel datagebruik. Verder biedt Ritel.nl ook bundels met een onbeperkt datagebruik, sms’jes en belminuten. Zo’n onbeperkte bundel is natuurlijk ideaal als je je smartphone heel veel gebruikt.

Ook accessoires en inkt

Naast smartphones met of zonder abonnement, vind je bij Ritel.nl ook accessoires voor mobieltjes, zoals hoesjes, headsets, kabels en adapters, geheugenkaarten, houders, laders, powerbanks en screenprotectors. Verder kun je in de webshop ook inkt bestellen voor printers van diverse merken, zoals Epson, HP, Brother en Canon.

Refurbished iPhones, MacBooks en iPads

Ritel.nl biedt niet alleen nieuwe telefoons, maar ook refurbished iPhones, MacBooks en iPads. Dit zijn gereviseerde toestellen die eerder zijn gebruikt. De apparaten zijn technisch gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd, zodat ze er weer als nieuw uitzien. De apparaten zijn volledig gecontroleerd op gebreken. Dit betekent dat de toestellen zo goed als nieuw zijn, maar wel tot 60 procent goedkoper.

Je bestellen thuisbezorgd of afhalen

Als je een product bestelt bij Ritel.nl dan kan de telecomspecialist de bestelling bij je afleveren of je kunt deze afhalen bij een Ritel winkel. Als je kiest voor de laatste optie hoef je geen verzendkosten te betalen. Je hebt de keuze uit diverse betaalmogelijkheden, zoals iDeal, betalen met Visa of MasterCard, PayPal of Afterpay.

Contact met Ritel.nl

Heb je een vraag over een abonnement of een toestel? Of is er een defect aan je nieuwe telefoon? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Ritel. Het telefoonnummer van Ritel is: 0113 240 740. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Verder kun je de telecomspecialist ook bereiken via het e-mailadres: [email protected].

Andere contactmogelijkheden Ritel

Het adres van Ritel is: Shopbox/Ritel, Pearyweg 1, 4462 GT, Goes. Dit is alleen een postadres en geen bezoekadres.

doorMieke

Voor- Nadelen van windows 10

De voordelen van Windows 10

  1.  Het startmenu is terug van weggeweest!  Voor vele was het upgraden naar Windows 8 een obstakel vanwege het feit dat Microsoft het startmenu heeft weggehaald. Maar in Windows 10 is het startmenu weer terug! Dit startmenu is in een nieuw jasje gestoken en oogt cooler en moderner.
  2.  Het systeem is lichter en een stuk sneller dan de vorige Windows versies. Programma’s werken soepeler en je komt ongeveer 5 seconden sneller op je bureaublad.
  3. Optimale beveiliging! Windows 10 heeft heel veel instellingen met name kan je je laptop of computer optimaal beveiligen, echter moet je wel weten welke instellingen je moet aanpassen.
  4.  Inloggen met een pincode. In Windows 10 is het mogelijk om met een 4 cijferige pincode in te loggen in plaats van je wachtwoord.

 

Nadelen van Windows 10

  1. Privacy op Windows 10 Microsoft ontkent dat zij sommige gebruiker gegevens verzamelen. Het schijnt dat Windows 10 een aantal analyse tools in de software heeft zitten waarmee Microsoft het gedrag van gebruikers bijhoudt.
  2. Problemen met programma’s en stuurprogramma’s het nieuwe Office pakket zal werken op het nieuwe systeem, Als u overstapt dan moet u goed controleren of uw programma’s ondersteund wordt door Windows 10. Oudere programma’s kunnen problemen geven als u overstapt.
  3. Media Center verdwijnt! In Windows 10 zal de media center verdwijnen, houd hier dus rekening mee.

 

doorMieke

Voor- Nadelen van Linux

Voordelen van linux

Eenvoudig in gebruik

Goedkoop

Veel programma’s

Stabiel

Veilig

Makkelijk vernieuwen

Snel

Geen gezoek naar programma’s

Live installatie CD met reparatie functie

Robuust bestandssysteem

Vrije broncode

Nadelen van Linux

Omschakelen

Hardware ondersteuning

Bestandssysteem controles